Medewerkers

Praktijk Asgard heeft hoogopgeleide en gekwalificeerde orthopedagogen, GZ-psychologen en kinderpsychologen in dienst. Opgestart in 1992 heeft de praktijk zich inmiddels uitgebreid naar een team van 4 medewerkers. Hieronder stellen wij de medewerkers nader aan u voor.

 

 _AN84236_resize.jpg 

Anne-Marie Snoek-Voorendt

Anne-Marie is 35 jaar orthopedagoge en GZ-psycholoog sinds 1995. Ze adviseert ouders in de opvoeding van hun kinderen en begeleidt kinderen met gedragsproblemen. Anne-Marie is gecertificeerd EMDR therapeut. Daarnaast is ze werkzaam als orthopedagoog bij de pedagogische poli in het Ziekenhuis te Hardenberg. Anne-Marie is te bereiken op telefoonnummer: 06-44404194. Heeft u een rechtstreekse vraag voor Anne-Marie of wilt u direct contact met haar opnemen? Dat kan via dit formier.

  

Marijn Willems-Snoek

Marijn is orthopedagoge, GZ-psycholoog en kinderpsycholoog (NIP). Marijn beschikt over de registratie basiscursus cognitieve gedragstherapie en EMDR voor kinderen. Ze werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Marijn is te bereiken op telefoonnummer: 06-28318318. Heeft u een rechtstreekse vraag voor Marijn of wilt u direct contact met haar opnemen? Dat kan via dit formulier

 

 

Marianne Kremer

Marianne is orthopedagoge en kinderergotherapeute. Ze is bij Praktijk Asgard op dinsdag, woensdag en donderdag werkzaam vanuit de locatie in Loozen. Heeft u een rechtstreekse vraag voor Marianne of wilt u direct contact met haar opnemen? Dat kan via dit formulier

 

Henrike Wessels

Henrike is orthopedagoge. Ze is vanaf 1 januari 2017 bij Praktijk Asgard actief.  Henrike werkt op maandag, dinsdag en donderdag vanuit de locaties Dedemsvaart, Beerzerveld en Slagharen. Heeft u een rechtstreekse vraag voor Henrike of wilt u direct contact met haar opnemen? Ze is te bereiken via henrike@praktijkasgard.nl en telefonisch via 06-337 338 86.

 

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken

Neem contact op