Medewerkers

Praktijk Asgard heeft hoogopgeleide en gekwalificeerde orthopedagogen, GZ-psychologen en kinderpsychologen in dienst. Opgestart in 1992 heeft de praktijk zich inmiddels uitgebreid naar een team van 7 medewerkers. Hieronder stellen wij de medewerkers nader aan u voor.

 

 

Anne-Marie Snoek-Voorendt

Anne-Marie is meer dan 35 jaar orthopedagoge en GZ-psycholoog sinds 1995. Ze adviseert ouders in de opvoeding van hun kinderen en begeleidt kinderen met gedragsproblemen. Anne-Marie is gecertificeerd EMDR therapeut. Anne-Marie is te bereiken op telefoonnummer: 06-44404194. Heeft u een rechtstreekse vraag voor Anne-Marie of wilt u direct contact met haar opnemen? Dat kan via dit formulier.

 

 

Marijn Willems-Snoek

Marijn is orthopedagoge, GZ-psycholoog en kinderpsycholoog (NIP). Marijn beschikt over de registratie basiscursus cognitieve gedragstherapie en EMDR voor kinderen. Ze werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Marijn is te bereiken op telefoonnummer: 06-28318318. Heeft u een rechtstreekse vraag voor Marijn of wilt u direct contact met haar opnemen? Dat kan via dit formulier

 

 

Marianne Kremer

Marianne is orthopedagoge en kinderergotherapeute. Ze beschikt over de registratie basiscursus cognitieve gedragstherapie, oplossingsgericht werken en EMDR voor kinderen.  Ze is bij Praktijk Asgard op maandag, dinsdag en donderdag werkzaam vanuit de locatie in Hardenberg (De Schans 5d) en de Rollepaal (Dedemsvaart). Heeft u een rechtstreekse vraag voor Marianne of wilt u direct contact met haar opnemen? Dat kan via dit formulier en telefonisch via 06-17476805

 

Henrike Wessels

Henrike is orthopedagoge en heeft jarenlange ervaring in het geven van behandelingen en het uitvoeren van diagnostiek. Ze beschikt over de registratie basiscursus cognitieve gedragstherapie en oplossingsgericht werken.  Henrike is in opleiding tot gz-psycholoog. Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag vanuit de locaties Slagharen en Dedemsvaart. Heeft u een rechtstreekse vraag voor Henrike of wilt u direct contact met haar opnemen? Ze is te bereiken via henrike@praktijkasgard.nl en telefonisch via 06-337 338 86.

 

Alide Van Lenthe-Hekman

Alide is orthopedagoge en beschikt over de registratie basiscursus cognitieve gedragstherapie en oplossingsgericht werken. Ze werkt op maandag, dinsdag en vrijdag vanuit de locaties Hardenberg, Bergentheim en Beerzerveld. Alide is bereikbaar via alide@praktijkasgard.nl of telefonisch via 06- 33431747.

 

Nadin Lemson

Nadin is orthopedagoge en is ervaren in behandeling en diagnostiek. Ze beschikt over de registratie basiscursus oplossingsgericht werken. Ze werkt op maandag, dinsdag en woensdag vanuit Ommen en Hardenberg. Nadin is bereikbaar via nadin@praktijkasgard.nl of telefonisch 06-13928298

 

Anneleen Dijkstra

Anneleen is psycholoog en beschikt over de basisregistratie cognititieve gedragstherapie. Ze is oplossingsgericht geschoold. Anneleen werkt op maandag, dinsdag en woensdag vanuit Ommen en Hardenberg. Anneleen is bereikbaar via anneleen@praktijkasgard.nl. 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken

Neem contact op