Wie zijn wij

Praktijk Asgard is een praktijk, opgericht door Anne-Marie Snoek-Voorendt, gericht op orthopedagogische en psychologische zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen.

Vanuit inmiddels 7 locaties, Bergentheim, Dedemsvaart, Loozen, Hardenberg, Ommen, Beerzerveld en Slagharen, is Praktijk Asgard actief. Opgestart al in 1992 is het, ruim 20 jaar later, een begrip geworden in de regio Hardenberg. 

Destijds was alleen Anne-Marie Snoek-Voorendt als GZ-psycholoog en orthopedagoog actief in de praktijk, maar sinds 2005 is ook haar dochter, Marijn Willems-Snoek, als mede-eigenaar en GZ-psycholoog / orthopedagoog intensief betrokken bij de praktijk. Door de groei die de praktijk en het cliëntenaanbod de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is ook Praktijk Asgard verder geprofessionaliseerd. Hierdoor is onder meer het aantal locaties fors uitgebreid en wordt er gebruik gemaakt van extra medewerkers

Praktijk Asgard streeft ernaar om binnen de snel veranderende omgeving van zorg en wetgeving een baken van rust en vertrouwen te zijn voor haar cliënten: het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg met oog voor de cliënt is en blijft het uitgangspunt van de praktijk en haar medewerkers.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag! U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken

Neem contact op